Serveis

Estimem el que fem

Ens esforcem dia a dia per oferir un servei de qualitat i tenir cura de qualsevol petit detall.

Càtering

Per gaudir de l’espai en contacte amb la natura i una bona alimentació t’oferim la possibilitat de contractar un servei extern de càtering amb la Yasmina Drölma. La Yasmina t’ajudarà a crear històries per recordar.

Teràpies naturals

T’agradaria complementar la teva estada amb teràpies naturals? L’Associació Mamakilla, ubicada a Vell Can Gironès, té cura de la salut i el benestar. Ofereix tot tipus de teràpies en el mateix espai: massatge, osteopatia, acupuntura, banys de floriment…

Retirs

Posem a la teva disposició la Casa Gran perquè puguis organitzar estades i realitzar tot tipus de teràpies i activitats. Els espais són agradables i harmoniosos, perfectes per adaptar-hi qualsevol proposta de treball i equipats perquè l’experiència sigui el més còmode possible.

Esdeveniments i celebracions

Vell Can Gironès és un espai ideal on poder celebrar tot tipus d’esdeveniments i celebracions.

Música en viu

Amb la màgia d’un cel estrellat i en mig de la natura, gaudim del so de la música en viu. Cantades i trobades al costat del foc.

Associació Mamakilla

Mamakilla és una associació sense ànim de lucre que va néixer amb l’objectiu de promoure espais de trobada per a compartir i facilitar coneixement, experiències, eines i processos per a la recerca del benestar i la salut.