Serveis

Estimem el que fem

Ens esforcem dia a dia per oferir un servei de qualitat i tenir cura de qualsevol petit detall.

Càtering

Per gaudir de l’espai en contacte amb la natura i una bona alimentació t’oferim la possibilitat de contractar un servei extern de càtering per crear històries per recordar.

Teràpies naturals

T’agradaria complementar la teva estada amb teràpies naturals? L’Associació Mamakilla, ubicada a Vell Can Gironès, té cura de la salut i el benestar. Ofereix tot tipus de teràpies en el mateix espai: massatge, osteopatia, acupuntura, banys de floriment…

Retirs

Posem a la teva disposició la Casa Gran perquè puguis organitzar estades i realitzar tot tipus de teràpies i activitats. Els espais són agradables i harmoniosos, perfectes per adaptar-hi qualsevol proposta de treball i equipats perquè l’experiència sigui el més còmode possible.

Teletreball

Inspira’t a Vell Can Gironès i gaudeix de la teva oficina mentre treballes rodejat de boscos, camps de cultiu i el murmureig del riu que envolta la finca.

Excursions a la natura

Ideal per connectar amb la natura, la ubicació de la casa permet descobrir la comarca de manera còmoda.

Associació Mamakilla

Mamakilla és una associació sense ànim de lucre que va néixer amb l’objectiu de promoure espais de trobada per a compartir i facilitar coneixement, experiències, eines i processos per a la recerca del benestar i la salut.