Serveis

Estimem el que fem

Gaudim dia a dia per oferir un servei de qualitat i tenir cura de qualsevol petit detall.

Càtering

Per gaudir de l’espai en contacte amb la natura i una bona alimentació t’oferim la possibilitat de contractar un servei extern de càtering per crear històries per recordar.

Teletreball

Inspira’t a Vell Can Gironès i gaudeix de la teva oficina mentre treballes rodejat de boscos, camps de cultiu i el murmureig del riu que envolta la finca.

Salut i benestar

T’agradaria complementar la teva estada amb més salut i benestar? L’Associació Mamakilla, ubicada a Vell Can Gironès, t’ofereix diferents propostes individuals i grupals per a cuidar-te.

Excursions a la natura

Ideal per connectar amb la natura, la ubicació de la casa permet descobrir l’entorn: l’Estany de Banyoles, La Garrotxa, la Costa Brava… i gorgs, senders i camins propers amb encant.

Retirs

Posem a la teva disposició Vell Can Gironès perquè puguis organitzar estades i retirs individuals, amb parella, amics, família o grups. Els espais són agradables i harmoniosos, perfectes per adaptar-hi qualsevol proposta i equipats perquè l’experiència sigui el més còmode possible.

Associació Mamakilla

Mamakilla és una associació sense ànim de lucre que va néixer amb l’objectiu de promoure espais de trobada per a compartir i facilitar coneixement, experiències, eines i processos per a la recerca del benestar i la salut.